مطالب

تقویت سیگنال موبایل

تقویت سیگنال موبایل | mobile signal booster | rf-repeater.ir

یکی از مشکلات شایع در جامعه امروز، مشکل ضعف آنتن یا اینترنت موبایل کاربران می‌باشد. تقویت سیگنال موبایل یک دستگاه نوآورانه است که برای حل این مسئله به کار می‌رود. زمانی که آنتن گوشی ما ضعیف عمل می‌کند، بهترین راه حل انتظار برای تعمیر اپراتورهای مخابراتی می‌باشد، اما با توجه به هزینه‌های بالای تجهیزات مانند دکل‌های BTS، اپراتورهای همراه اول و ایرانسل نمی‌توانند تمام نقاطی که مشکلات آنتن دهی دارند را بهبود ببخشند.

استفاده از تقویت‌کننده سیگنال تلفن همراه در شهرها

با پیشرفت صنعت فناوری، تقویت‌کننده آنتن موبایل یکی از راهکارهای کاربردی برای حل این مشکلات شده است، به ویژه در مناطق شهری که به دلیل ساخت و سازهای جدید، آنتن موبایل ضعیف می‌شود. این ضعف در آنتن گوشی به علت اصطکاک سیگنال با ساختمان‌ها و کاهش توان سیگنال رخ می‌دهد. تقویت‌کننده آنتن موبایل می‌تواند سیگنال موبایلی که خارج از ساختمان موجود است و کیفیت خوبی دارد را تقویت کرده و به محل مورد نظر منتقل کند. اهمیت بسیاری به کیفیت سیگنال دریافتی داده می‌شود.

نصب و راه‌اندازی تقویت سیگنال موبایل

برای نصب صحیح دستگاه تقویت‌کننده سیگنال تلفن همراه، نیاز است که یک آنتن گیرنده در مکانی که کیفیت آنتن دهی بالا دارد نصب کنیم و سیگنال‌های دریافت شده را با استفاده از کابل‌های LMR300 و LMR400 که برای انتقال دیتاهای فرکانس اپراتور مناسب هستند، به محل مورد نیاز انتقال دهیم. بعد از انجام انتقال دیتا، تقویت کننده آنتن موبایل وظیفه دارد سیگنال را با توان بیشتری و سازگار با امواج استاندارد به آنتن فرستنده منتقل کند.

تجهیزات مورد نیاز برای تقویت سیگنال موبایل شامل موارد زیر می‌شود:

  • تقویت‌کننده سیگنال موبایل
  • آنتن موبایل
  • کابل‌های LMR400 یا LMR300
  • آداپتور 12 ولت 5 آمپر
  • کانکتور‌های RG8 یا RG6
  • اسپلیتر 1/2
تقویت سیگنال موبایل

محدودیت‌های پوشش دهی دکل‌های مخابراتی

یکی دیگر از دلایل آسیب‌پذیری آنتن موبایل، میزان ترافیک بالا و محدودیت پوشش دکل‌های مخابراتی می‌باشد. اپراتورها برای ارتقاء پوشش و پشتیبانی از تعداد بیشتری از کاربران، مجبور به محدود کردن ارتفاع دکل‌ها و توان آنها هستند تا بتوانند از این سیستم بهره ببرند.

در این روش، توان دکل به حداقل کاهش می‌یابد تا فقط منطقه مد نظر را پوشش دهد. این به افراد محدودی اجازه می‌دهد بیشترین پهنای باند را در اختیار داشته باشند. اما ضعف این روش در این است که پوشش کافی برای مصرف‌کنندگان فراهم نمی‌کند. در این شرایط، استفاده از بوسترهای موبایل به عنوان راه‌حل مناسب مطرح می‌شود.

تقویت اینترنت موبایل با استفاده از دستگاه‌های تقویت‌کننده سیگنال

در سیستم‌های جدید اپراتورها، معمولاً باند 3 یا فرکانس 1800 مگاهرتز به سرویس اینترنت اختصاص می‌دهند. این باند فرکانسی به محض شروع تماس تغییر می‌کند. برای داشتن سرویس اینترنت و تماس صوتی به‌صورت همزمان و سالم، نیاز به دستگاه‌های دو باند داریم.

دستگاه‌های تقویت‌کننده باندهای فرکانسی مورد نیاز برای تماس‌های صوتی و اینترنت سالم را تقویت می‌کنند. تقویت آنتن موبایل دو باند می‌تواند به شما همچنین تماس‌های صوتی با کیفیت بیشتری را فراهم کند. در مطالب بعدی، نحوه انتخاب دستگاه مناسب و تشخیص سیگنال مناسب برای پوشش کامل را آموزش می‌دهیم.

آیا دستگاه تقویت سیگنال موبایل محدودیت کاربر دارد؟

شرکت ما با افتخار اعلام می‌کند که همواره  بهترین و یاکیفیت‌ترین دستگاه‌های تقویت سیگنال را عرضه می‌کند، شما می‌توانید با خرید یک دستگاه باکیفیت، به صورت نامحدود از این دستگاه‌ها استفاده کنید، دستگاه‌های استاندارد ما، امواج موردنیاز را از دکل‌های مخابراتی دریافت کرده و به موبایل شما انتقال می‌دهند. شما از دستگاه تقویت سیگنال موبایل می‌توانید در مناطقی مانند نقاط کور، استفاده در معادن و زیر زمین و روستاهای دور افتاده استفاده کنید، در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره اختصاصی برای خرید بهترین دستگاه تقویت سیگنال موبایل، از طریق راه‌های ارتباطی با ما در تماس باشید.

نحوه کار آنتن موبایل و دلیل استفاده از دستگاه تقویت سیگنال موبایل

مکانیزم کلی آنتن موبایل

  1. تبدیل صدا به سیگنال الکتریکی: میکروفن گوشی شما تغییرات فرکانس صدای شما را به سیگنال الکتریکی با فرکانس متناظر تبدیل می‌کند.
  2. تبدیل سیگنال الکتریکی به کد دیجیتال: یک تراشه در گوشی شما این سیگنال‌ها را تبدیل به کد عددی می‌کند.
  3. ارسال سیگنال دیجیتال به صورت موج رادیویی: سپس این کد دیجیتال به صورت یک موج رادیویی از آنتن گوشی به سمت نزدیکترین آنتن BTS مخابراتی ارسال می‌شود.
  4. انتقال سیگنال به مرکز مخابراتی: این امواج با سرعت بسیار بالا در محیط پخش و به نزدیکترین آنتن BTS مخابراتی ارسال می‌گردند.

تقویت کننده آنتن موبایل دستگاهی است که می‌تواند سیگنال‌های ضعیف موبایل را دریافت و تقویت کند. این دستگاه می‌تواند برای بهبود کیفیت مکالمه، افزایش سرعت اینترنت و همچنین افزایش قدرت آنتن در مکان‌هایی که سیگنال ضعیف است، استفاده شود.

انواع تقویت کننده آنتن موبایل

  • تقویت کننده‌های تک باند: این تقویت کننده‌ها فقط برای یک فرکانس خاص (مثلاً 900 مگاهرتز) مناسب است.
  • تقویت کننده‌های دو باند: این نوع تقویت کننده‌ها برای دو فرکانس مختلف (مثلاً 900 مگاهرتز و 1800 مگاهرتز) کار می‌کنند.
  • تقویت کننده‌های سه باند: برای سه فرکانس مختلف (مثلاً 900 مگاهرتز، 1800 مگاهرتز و 2100 مگاهرتز) کار می‌کنند.

رفع ضعف سیگنال محیط

برای رفع این مشکلات، ابتدا باید شناخته شود که چگونه موبایل کار می‌کند. ارتباط موبایل یک ارتباط دوسویه است که امکان برقراری ارتباط با نقاط دوردست دنیا را فراهم می‌کند. در سیستم‌های مخابراتی، این نوع ارتباط را “Full Duplex” می‌نامند، که به معنای ارتباط همزمان و دوسویه است. سیگنال‌ها توسط دکل‌های مخابراتی BTS (سیستم ایستگاه پایه) پخش می‌شوند. این دکل‌ها به کنترلرها و سوئیچ‌های مخابراتی متصل هستند.

پس از انتشار سیگنال توسط BTS و تشخیص آن توسط موبایل، ارتباط Downlink (از BTS به موبایل) و ارتباط Uplink (از موبایل به BTS) برقرار می‌شود. باندهای فرکانسی که این ارتباط را فراهم می‌کنند، به عنوان استاندارد در سراسر جهان مشخص شده‌اند و تمامی اپراتورها در این بازه‌های فرکانسی فعالیت می‌کنند.

فرق دکل های مخابراتی (BTS) و ریپیتر

تقویت سیگنال در تمامی نقاط

مناطقی نظیر زیرزمین‌ها، متروها، و ساختمان‌های دارای موانع زمینی یا دیوارهای بلند معمولاً از پوشش ضعیف آنتن موبایل رنج می‌برند. استفاده از تقویت‌کننده آنتن موبایل یک راه حل مناسب برای رفع این مشکلات است، به ویژه در مکان‌های باز که از شهرها دور واقع شده‌اند و مساحت زیادی دارند. دستگاه‌های ریپیتر موبایل با توان 10 وات بهترین گزینه برای ایجاد پوشش آنتن مناسب در این نواحی می‌باشند.

آیا تقویت سیگنال موبایل محدودیت دارد؟

سوالی که بیشتر مشتریان از کارشناسان ما می پرسند که آیا بوستر های موبایل محدودیت دارند؟ بهترین جواب برای این سوال! کارکرد بوستر همانند یک آمپلی فایر میباشد و هیچ محدودیتی ندارد.

ریپیتر بخریم یا بوستر سیگنال تلفن همراه

یکی از متداول ترین سوالات بین مشتریان ما که ریپیتر و تقویت کننده آنتن موبایل چه فرقی دارند؟ در اصل این دو نوع دستگاه از خانواده بوستر هستن و کارایی هرکدام به صورت یکسان است ولی در شرایط مختلف، ریپیتر در محیط های بزرگتر و وسیع قابل نصب میباشد.

فاکتورهای تقویت کننده موبایل فضای باز چیست؟

ایزولاسیون و رفع تداخل سیستم یکی از فاکتورهایی است که هنگام طراحی می بایست به آن توجه کرد. تقویت آنتن فضای باز با توان بالا و گین قابل تنظیم علاوه بر فضای باز میتواند ساختمان هایی با طبقات بالا و تعداد آنتن های بالای 20 عدد را ساپورت کند. در این نوع از طراحی بجای استفاده از چندین بوستر و تقویت کننده کم توان در تمامی طبقات، از یک ریپیتر با توان بالا برای پوشش چندین طبقه استفاده نمود. ریپیترهای موبایل را می توان در باندهای مختلف فرکانسی طراحی و تولید و عرضه نمود.